Založ si blog

Prečo „Dobrý anjel“ chce byť prezidentom ?

Médiá nám zatajujú skutočné obrovské problémy zverejňovaním a rozpitvávaním rozličných menších káuz, manipuláciou a propagandou. Odhliadnuc od toho, že toto bude po strate dôvery v bankový systém, v ktorom ako najchudobnejšia krajina Eurozóny zachraňujeme súkromných bankárov zanedbateľný problém, musím to napísať.

Už viac ako rok poukazujem na kauzy a megachobotnicu, ktorú nám môže závidieť už celá Európa. Kauza Gorila bola naozaj úplný povrch ľadovca a prichádzajú ďalšie dieliky to tejto dokonalej stavebnice.

Jedným z nich je „nezávislý“ kandidát na prezidenta Andrej Kiska, bývalý „veľkopodnikateľ“, zakladateľ spoločností Tatracredit, Triangel a Quatro v roku 1996 a zakladateľ nadácie Dobrý Anjel v roku 2005. V novembri 2006 získal titul „Manažér roka“. V roku 2011 sa stal držiteľom ocenenia Krištáľové krídlo za filantropiu.

No keď filantropia znamená to, že spolu s rodinou, priateľmi a rôznymi bielymi koníkmi ovládame napr. takú VÚB, a.s., VÚB Generali DSS, a.s., a potom na desaťtisíce dôchodcov a bezmocných a nešťastných ľudí, ktorí si musia na zabezpečenie prežitia zobrať úžernícku pôžičku, pošleme exekútorov, tak ďakujem pekne.

Dá sa pokračovať cez Fond národného majetku SR, Burzu cenných papierov v Bratislave, a.s., Slovenskú záručnú a rozvojovú banku, a. s., Transpetrol, VSŽ, OTP Banku, rôzne bezpečnostné služby, až po Dôveru a.s. atď atď.

Z najznámejších blízkych ľudí vyberám (nezáleží na tom, či vo firmách figurujú v súčasnosti, ale to že prepojenia existovali, pretože sú to nástroje na dosiahnutie cieľa):

Ing. Anna Bubeníková, Anna Ficová, Ing. Eduard Maták, Igor Matejov a mnohí ďalší …

Ak vám toto, vážení Slováci, neotvorí oči, že je to len ďaľsia nasadená gorila, či skôr kingkong, že nás 23 rokov okráda pár ľudí a ich rodiny za pomoci zapredaných politikov, tak tu máme jedinú Ficovu ISTOTU, smrť cez ekonomickú a sociálnu genocídu, ktorej zo všetkých síl pomáhajú slovenskí exekútori a Sociálna poisťovňa.

 

zdroj: wikipedia, orsr, foaf

Samá voda . ..

10.07.2014

Musím napísať pár riadkov k aktuálnemu cirkusu ohľadom vývozu nášho najväčšieho bohatstva – VODY. Spozornel som už pred viac ako 2 rokmi, keď sa prvý Globsec konal na medzinárodný deň vody a príznačne – v River parku (viac okato sa už asi nedalo). Pred rokom som napísal blog o VLASTIZRADE, pretože to, čo tu zástupcovia majiteľov krajiny páchajú, sa inak [...]

August 68 vs. najväčšia SHOW v histórii Slovenska – Vlastizrada ! ! !

21.08.2013

Demontáž a likvidácia štátu v priamom prenose. Finále 23 ročného rozkrádania sa blíži k svojmu vyvrcholeniu. Sledujte LIVE !!! Teraz sa pripravuje najväčšia hostina … reforma ESO alias chaos, likvidácia SAV /ktorá paradoxne udelila premiérovi cenu za prínos vede/, zrušenie FNM /samozrejme po predošlom vytunelovaní posledných zbytkov spravovaného majetku/ [...]

Ústavný výbor pre duševné poruchy

22.02.2013

Politici by sa mali vážne zamyslieť nad potrebou tohto ústavu priamo v NRSR. Bolo by to niečo ako závodný lekár. Parlament, vláda, orgány štátnej moci a úrady dennodenne porušujú ústavu a vlastné mafiánske zákony, zatiaľ čo národ nútia poslúchať, aby naplnili vlastné vrecká a vrecká svojich sponzorov. A to nehovorím o tom, ako sú sledovaní ľudia, ktorí [...]

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

Nemci zaznamenali už dve tisícky nelegálnych migrantov, ktorí prešli cez Bielorusko

16.06.2024 11:20

Nemecká spolková polícia za prvých päť mesiacov tohto roka zaregistrovala 2215 nelegálnych migrantov, ktorí do krajiny dorazili tzv. bieloruskou cestou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 157623x
Priemerná čítanosť článkov: 11259x

Autor blogu

Kategórie