Založ si blog

Ústavný výbor pre duševné poruchy

Politici by sa mali vážne zamyslieť nad potrebou tohto ústavu priamo v NRSR. Bolo by to niečo ako závodný lekár.

Parlament, vláda, orgány štátnej moci a úrady dennodenne porušujú ústavu a vlastné mafiánske zákony, zatiaľ čo národ nútia poslúchať, aby naplnili vlastné vrecká a vrecká svojich sponzorov. A to nehovorím o tom, ako sú sledovaní ľudia, ktorí vyjadria svoj názor, alebo poukážu na nejaké svinstvo. A od júna podľa pripravovaného zákona budú už aj novinárov označovať za extrémistov, radikálov a fašistov.

Jediné čo vedia, je kradnúť, organizovať bezvýznamné tlačovky (teda ak zabudnem na funkciu ohlupovania) a vyrábať trápne reportáže, kde už aj upratovačka má svojho hovorcu a čím hlasnejšie reportér kričí, tým má mať informácia hororovejší charakter.

Jeden deň nám oznámia, že na opravu výtlkov nie sú peniaze, pretože zimný štadión bol predražený, zároveň však potrebujeme národný futbalový, o týždeň už za výtlky môžu historicky najväčšie zrážky v podobe snehu. Najlepšie riešenie je zrušiť invalidom bezplatné cestovanie. Najdôležitejšia je však organizácia olympiády. To by sa však všetci museli naučiť lietať, alebo si na naše cesty zaobstarať tanky, alebo iné odolnejšie vozidlá.

Vždy dosiahnu svoj cieľ. Napríklad taká pripravovaná ťažba uránu na východe s katastrofálnymi dôsledkami. Alebo návšteva rómskeho zástupcu v USA, kde rokuje s p. Sorošom asi o pripravovanej rezervácii, alebo kotloch pre US Steel.

Najhoršie na tom je, že už stratili kontakt s realitou. 350 tisíc ľudí poberá dávky v hmotnej núdzi, 450 tisíc podporu v nezamestnanosti, milión rôzne dôchodky, ďalších pár stotisíc mzdu v štátnej správe. Navyše sa štatistickými bludmi a mediálnou manipuláciou zahrávajú s otvoreným ohňom. Kam zmizlo tých 300 tisíc dohodárov a desaťtisíce živnostníkov ? Poctiví podnikatelia (nemyslím tie stovky firiem združujúce biele kone, ktoré odišli na Cyprus) už nemajú z čoho platiť dane a odvody, pretože sú v strate. Kto vlastne posiela peniaze do tej ich súkromnej štátnej kasy ?

Diagnózy slepoty, hluchoty, demencie, straty súdnosti, kleptománie a pod. sú podľa mňa vážne choroby a naozaj by sa mali zamyslieť, či taký ústav pre zamestnancov nezriadiť. V opačnom prípade budú mať neliečené choroby šialené následky, bohužiaľ na vlastnom národe.

 

Samá voda . ..

10.07.2014

Musím napísať pár riadkov k aktuálnemu cirkusu ohľadom vývozu nášho najväčšieho bohatstva – VODY. Spozornel som už pred viac ako 2 rokmi, keď sa prvý Globsec konal na medzinárodný deň vody a príznačne – v River parku (viac okato sa už asi nedalo). Pred rokom som napísal blog o VLASTIZRADE, pretože to, čo tu zástupcovia majiteľov krajiny páchajú, sa inak [...]

August 68 vs. najväčšia SHOW v histórii Slovenska – Vlastizrada ! ! !

21.08.2013

Demontáž a likvidácia štátu v priamom prenose. Finále 23 ročného rozkrádania sa blíži k svojmu vyvrcholeniu. Sledujte LIVE !!! Teraz sa pripravuje najväčšia hostina … reforma ESO alias chaos, likvidácia SAV /ktorá paradoxne udelila premiérovi cenu za prínos vede/, zrušenie FNM /samozrejme po predošlom vytunelovaní posledných zbytkov spravovaného majetku/ [...]

Prečo „Dobrý anjel“ chce byť prezidentom ?

24.03.2013

Médiá nám zatajujú skutočné obrovské problémy zverejňovaním a rozpitvávaním rozličných menších káuz, manipuláciou a propagandou. Odhliadnuc od toho, že toto bude po strate dôvery v bankový systém, v ktorom ako najchudobnejšia krajina Eurozóny zachraňujeme súkromných bankárov zanedbateľný problém, musím to napísať. Už viac ako rok poukazujem na kauzy a [...]

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 156169x
Priemerná čítanosť článkov: 11155x

Autor blogu

Kategórie