August 68 vs. najväčšia SHOW v histórii Slovenska – Vlastizrada ! ! !

21. augusta 2013, marthy, Nezaradené
Demontáž a likvidácia štátu v priamom prenose. Finále 23 ročného rozkrádania sa blíži k svojmu vyvrcholeniu. Sledujte LIVE !!!

 

Teraz sa pripravuje najväčšia hostina … reforma ESO alias chaos, likvidácia SAV /ktorá paradoxne udelila premiérovi cenu za prínos vede/, zrušenie FNM /samozrejme po predošlom vytunelovaní posledných zbytkov spravovaného majetku/ … predaj vody, pôdy a našich detí do zahraničia, na ktorý sa už pripravujú zákony, zahladenie stôp, likvidácia dokumentov a dôkazov, kompletná demontáž štátu, ktorý nikdy nebol právny …

Vojská Varšavskej Zmluvy boli nič proti týmto okupantom, ktorí sa po 89 zmocnili národného majetku a do posledného zrnka piesku tu všetko rozkradnú.

Trápne divadlo pre národ s obsadením pravica, ľavica, opozícia, vláda, červení, modrí, zelení, gorily, sasanky … nič také neexistuje, je to len obyčajná MAFIA, sú to všetko zločinci, zlodeji, vrahovia, páchajúci zločiny proti ľudskosti, úplatní politici, ktorí sa nechajú korumpovať záujmovými skupinami.

A zatiaľ čo aktivisti /po slovensky „extrémisti, fašisti, nacisti, antisemiti, radikáli, uletení …“/ márne upozorňujú na špinavosti našimi spoluobčanmi dosadených MAFIÁNOV v bielych golieroch do „riadenia“ tejto krajiny, väčšina národa maká na panskom pre zahraničných majiteľov skoro všetkého, čo okolo seba vidia, a nemá ani potuchy, čo sa deje potichu v pozadí. Prípadne si ešte zoberú úver, alebo pôžičku na to, čo vyrobia vlastnými rukami za almužnu, z ktorej sa nedá prežiť.

A 1.9. budeme zase oslavovať Deň ústavy. Veľa ľuďom pri pohľade na oslavujúcich politikov ale bude vrieť v žilách krv. Na pavilón goríl sa už však vyrábajú mreže !

 

Pozvánka na DOD v NRSR – https://www.facebook.com/events/194411134069590/