Založ si blog

Cieľ č. 1: Na holom vrchu – Elektrovod

Nie som študovaný ekonóm, ani politológ, som obchodník a vyjadrujem len svoj názor. Od protestov sem-tam napíšem nejaký blog a zatiaľ som sa presvedčil, že moje názory sa zhodujú s neskoršou realitou. Z toho, čo napíšem teraz, mi však naskakuje husia koža.

Priatelia, to čo sa deje, je len začiatok. Politici nám tu za pomoci médií predvádzajú divadlo okolo prezidenta a generálnej prokuratúry, vytvárajú zdanlivý boj medzi vládnou stranou a opozíciou, zatiaľ čo sa zakrývajú skutočné problémy krajiny a jej existenčných problémov pri súčasnom rozkrádaní spoločného zvereného majetku, ako aj diania vo svete a informácie sa cenzurujú a prekrúcajú ako nikdy predtým.

Stúpajúca nezamestnanosť spôsobuje pokles spotreby a tým pádom výroby, takže ďalšie prepúšťanie je nevyhnutnosťou. S pravdepodobnosťou ISTOTY sa nepodarí dosiahnuť rozpočtové ciele, čo nám v krátkej budúcnosti prídu do médií prezentovať naši úžasní vodcovia. Túto špirálu už nemajú ako zastaviť, a tak rozkrádajú všetko čo sa dá, ako keby sa chceli zachrániť pred nezvratným SMERovaním ku kolapsu, zatiaľ čo dvíhajú dane, odvody, zavádzajú nové poplatky a naivne si mysleli, že otvorenie druhého piliera niečo vyrieši. Ale prerátali sa. Zrejme už sťažka majú na vyplácanie terajších dôchodkov a sociálnych dávok, čo sa prejavuje aj na postupoch úradov.

Dnes som si vypočul v Devínskonovoveskom miestnom rozhlase, že sa rozmáhajú vykrádačky rodinných domov. A tak sofistikovane, v čase, keď ľudia spia.

Vážení „neprispôsobiví“ spoluobčania a podobné individuá, ktoré sa chystajú kradnúť a rabovať. Pracujúci ľudia, ktorí vytvárajú hodnoty nenesú zodpovednosť za tento alarmujúci stav, o ktorom už informuje aj Svetová banka.

Mám pre vás prvú adresu, kam si treba ísť vziať, to čo potrebujete. Je uvedená v nadpise článku.

 

Samá voda . ..

10.07.2014

Musím napísať pár riadkov k aktuálnemu cirkusu ohľadom vývozu nášho najväčšieho bohatstva – VODY. Spozornel som už pred viac ako 2 rokmi, keď sa prvý Globsec konal na medzinárodný deň vody a príznačne – v River parku (viac okato sa už asi nedalo). Pred rokom som napísal blog o VLASTIZRADE, pretože to, čo tu zástupcovia majiteľov krajiny páchajú, sa inak [...]

August 68 vs. najväčšia SHOW v histórii Slovenska – Vlastizrada ! ! !

21.08.2013

Demontáž a likvidácia štátu v priamom prenose. Finále 23 ročného rozkrádania sa blíži k svojmu vyvrcholeniu. Sledujte LIVE !!! Teraz sa pripravuje najväčšia hostina … reforma ESO alias chaos, likvidácia SAV /ktorá paradoxne udelila premiérovi cenu za prínos vede/, zrušenie FNM /samozrejme po predošlom vytunelovaní posledných zbytkov spravovaného majetku/ [...]

Prečo „Dobrý anjel“ chce byť prezidentom ?

24.03.2013

Médiá nám zatajujú skutočné obrovské problémy zverejňovaním a rozpitvávaním rozličných menších káuz, manipuláciou a propagandou. Odhliadnuc od toho, že toto bude po strate dôvery v bankový systém, v ktorom ako najchudobnejšia krajina Eurozóny zachraňujeme súkromných bankárov zanedbateľný problém, musím to napísať. Už viac ako rok poukazujem na kauzy a [...]

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 156260x
Priemerná čítanosť článkov: 11161x

Autor blogu

Kategórie