Založ si blog

Samá voda . ..

Musím napísať pár riadkov k aktuálnemu cirkusu ohľadom vývozu nášho najväčšieho bohatstva – VODY.

Spozornel som už pred viac ako 2 rokmi, keď sa prvý Globsec konal na medzinárodný deň vody a príznačne – v River parku (viac okato sa už asi nedalo).

Pred rokom som napísal blog o VLASTIZRADE, pretože to, čo tu zástupcovia majiteľov krajiny páchajú, sa inak nazvať nedá.

Predviedli sa okamžite v cirkuse SPP (zverejnenie autorov závažných dokumentov), nasledovali udalosti na Ukrajine, potom šaškovanie okolo reverzného plynu, pričom rokovania SK-UA o plyne prebiehali dávno pred majdanom a výmenou bábok v Kyjeve.

TU je stručne vysvetlené, ako Fico prezentuje istoty. Presne, ako sám hovorí, však „SME majstri v populizme“.

Ale poďme k vode.

Viac ako samotný vývoz ma nadmieru znepokojuje spoplatnenie závlahovej vody pre poľnohospodárov !!! Máme mizernú potravinovú sebestačnosť, hraničiacu s ohrozením bezpečnosti, neviem si predstaviť dôsledky takéhoto zákona.

Ďalšie znásilnenie ústavy, ktorú sami nedodržujú, a ktorú mimochodom opozícia podporiť nechce (to je divadlo, čo ?), nič nerieši práve kvôli tomu, čo povedal Fico: „… s cieľom zakázať vývoz pitnej, minerálnej a geotermálnej vody za hranice Slovenska …“ – vymenoval, čo sa vyvážať nebude … ja sa pýtam: SÚ ZÁSOBY PODZEMNEJ (SPODNEJ) VODY TAKOUTO VODOU ? … to je rovnaký podvod, ako s cenami plynu pre „domácnosti“, tak ako byty nie sú domácnosti, tak pitná a minerálna voda nie je spodná.

Pred časom minister životného prostredia, ktorý sám zbohatol na predaji a vývoze dreva, prehlásil, že nemá pocit, že by sa drancovali lesy. Nedávno som prechádzal cez Čertovicu a pri pohľade na vyholené kopce sa mi do očí tlačili slzy. A pri nových svahoch v Lomnici ma napadla otázka, či ten kalamitný vietor tiež nebol na objednávku tých, čo sa boja jednej nemenovanej divadelnej hry.

Tá ich nenažratosť nemá hranice. Nič iné pre psychopatov neplatí, len prachy, biznis, moc …

A možno, že je to s tou vodou a drevom úplne inak. Možno, že (si) stavajú ARCHU …

August 68 vs. najväčšia SHOW v histórii Slovenska – Vlastizrada ! ! !

21.08.2013

Demontáž a likvidácia štátu v priamom prenose. Finále 23 ročného rozkrádania sa blíži k svojmu vyvrcholeniu. Sledujte LIVE !!! Teraz sa pripravuje najväčšia hostina … reforma ESO alias chaos, likvidácia SAV /ktorá paradoxne udelila premiérovi cenu za prínos vede/, zrušenie FNM /samozrejme po predošlom vytunelovaní posledných zbytkov spravovaného majetku/ [...]

Prečo „Dobrý anjel“ chce byť prezidentom ?

24.03.2013

Médiá nám zatajujú skutočné obrovské problémy zverejňovaním a rozpitvávaním rozličných menších káuz, manipuláciou a propagandou. Odhliadnuc od toho, že toto bude po strate dôvery v bankový systém, v ktorom ako najchudobnejšia krajina Eurozóny zachraňujeme súkromných bankárov zanedbateľný problém, musím to napísať. Už viac ako rok poukazujem na kauzy a [...]

Ústavný výbor pre duševné poruchy

22.02.2013

Politici by sa mali vážne zamyslieť nad potrebou tohto ústavu priamo v NRSR. Bolo by to niečo ako závodný lekár. Parlament, vláda, orgány štátnej moci a úrady dennodenne porušujú ústavu a vlastné mafiánske zákony, zatiaľ čo národ nútia poslúchať, aby naplnili vlastné vrecká a vrecká svojich sponzorov. A to nehovorím o tom, ako sú sledovaní ľudia, ktorí [...]

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 155945x
Priemerná čítanosť článkov: 11139x

Autor blogu

Kategórie