Založ si blog

Fico, trhni si ! ! !

Poznámka na úvod: Pre tých ktorí v komentoch píšu a budú písať, že nechápu zmysel, alebo že som schyzofrenik, ja nesúhlasím s ničím, čo tu urobili všetky vlády od revolúcie, resp. podvodu v 1989 vrátane.
Prehratá arbitráž je zrejme ďalšia ISTOTA z množstva istôt, ktoré nás mali postihnúť v čase krízy. Tej krízy, ktorú si vymysleli na zúboženie nevinných ľudí na tejto planéte. Som zvedavý, koľko nás bude stáť prehratá arbitráž po vyvlastnení poisťovní a zavedení unitárneho systému, ak vôbec k nemu príde, pretože si myslím, že kolaps zdravotníctva, školstva a hospodárstva nastane skôr. Slováci, pán boh s nami …

 

M. P., …………………………………………. Bratislava

 

Dôvera zdravotná poisťovňa, a.s.

Cintorínska 5

949 01 Nitra

 

Bratislava 27.11.2012

V e c :  Vyjadrenie k výkazu

Dolupodpísaný M. P., r.č. …………………, týmto podávam odvolanie voči vášmu listu zo dňa 11.11.2012 a upomienke o nesplnení zákonnej povinnosti poistenca.

Výkaz nedoplatkov sa nezakladá na pravde, nakoľko v ňom uvádzate dlžnú sumu napr. za jún 2012, pritom za 06/2012 bola dňa 20.7.2012 na váš účet poukázaná suma 47,58,- EUR.

Podobne ste ma vydierali a vyhrážali sa exekútorom minulý rok za nedoplatok na ročnom zúčtovaní 2007, po dvojnásobnom dokazovaní dokladov bola zistená chyba na vašej strane, čím ste mi spôsobili psychickú traumu a obrali ma o značný čas strávený dokazovaním.

V súčasnosti som nezamestnaný, na základe zákonov tejto republiky bez možnosti zaevidovania sa na Úrade práce, takisto je nezamestnaná moja manželka, vedená na Úrade práce, máme dve deti a hypotéku.

Prosím, oznámte mi, z čoho mám zaplatiť poistné ?

Ak neprídete na spôsob, oslovte prosím zákonodárne inštitúcie, pretože oni sú zodpovední za ekonomický, sociálny, aj morálny stav v tejto krajine, v ktorej poctivý človek nemá žiadne práva, len povinnosti a je tak obeťou mašinérie úradov a korupcie a je svedkom každodenného porušovania Ústavy SR ako aj medzinárodného dohovoru o ľudských právach.

Zároveň sa v súvislosti s pripravovaným zavedením unitárneho systému odmietam podieľať na tomto obrovskom podvode na občanoch SR.

Môžete mi ďalej vysvetliť, akým právom ma vydierate sloganom „ZDRAVIE NIE JE ZADARMO !“, a pri návšteve ambulancie /alerg. amb. v Podunajských Biskupiciach/ je na dverách oznam, že z dôvodu vyčerpania limitov z poisťovne Dôvera si pacienti musia do konca tohto roka hradiť úkony ?

Ako si môžete dovoliť stanoviť limity a pritom vykážete zisk ?

Ako je možné, že u súkromného zubára zaplatím za ošetrenie menej, ako doplácam u vášho zmluvného partnera ?

 

Samá voda . ..

10.07.2014

Musím napísať pár riadkov k aktuálnemu cirkusu ohľadom vývozu nášho najväčšieho bohatstva – VODY. Spozornel som už pred viac ako 2 rokmi, keď sa prvý Globsec konal na medzinárodný deň vody a príznačne – v River parku (viac okato sa už asi nedalo). Pred rokom som napísal blog o VLASTIZRADE, pretože to, čo tu zástupcovia majiteľov krajiny páchajú, sa inak [...]

August 68 vs. najväčšia SHOW v histórii Slovenska – Vlastizrada ! ! !

21.08.2013

Demontáž a likvidácia štátu v priamom prenose. Finále 23 ročného rozkrádania sa blíži k svojmu vyvrcholeniu. Sledujte LIVE !!! Teraz sa pripravuje najväčšia hostina … reforma ESO alias chaos, likvidácia SAV /ktorá paradoxne udelila premiérovi cenu za prínos vede/, zrušenie FNM /samozrejme po predošlom vytunelovaní posledných zbytkov spravovaného majetku/ [...]

Prečo „Dobrý anjel“ chce byť prezidentom ?

24.03.2013

Médiá nám zatajujú skutočné obrovské problémy zverejňovaním a rozpitvávaním rozličných menších káuz, manipuláciou a propagandou. Odhliadnuc od toho, že toto bude po strate dôvery v bankový systém, v ktorom ako najchudobnejšia krajina Eurozóny zachraňujeme súkromných bankárov zanedbateľný problém, musím to napísať. Už viac ako rok poukazujem na kauzy a [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 155409x
Priemerná čítanosť článkov: 11101x

Autor blogu

Kategórie