Založ si blog

Keď nekoná prokuratúra, asi budú musieť ľudia, alebo vzbura na planéte opíc.

S úžasom sledujem posledné správy z médií, závislých (komerčných) aj tých nezávislých a nestačím sa čudovať a už sa musím smiať nad stupiditami, ktorými nás kŕmia v TV a tlači.

O tom, ako na nič nie sú peniaze, o tom, ako treba konsolidovať verejné financie, zvýšiť príjmy do rozpočtu, čiže čiernej diery, samozrejme zvýšením daní, odvodov, zavedením nezmyselných poplatkov a neviemčohoešte a pritom to podľa mňa bude mať presne opačný efekt, zvýši sa nezamestnanosť, zníži kúpyschopnosť a pod. A to ani radšej nechcem písať o EÚ a celom tom podvode.

Nie sú peniaze pre sestričky, nie sú peniaze pre školstvo, nie sú peniaze nikde, ale treba ich niekde nájsť. Čo tak znárodniť zdravotnú poisťovňu, to nevadí, že musíme predať posledné štátne podiely, zhodou okolností tej istej záujmovej osobe, ktorej patrí spomínaná poisťovňa. Tomu sa hovorí megatunel. A Slovák sa len prizerá s otvorenými ústami, do ktorých za chvíľu nebude mať čo dať, resp. za čo.

Trápne vyjadrenia Generálnej Prokuratúry /GP/ a Ústavného Súdu len potvrdzujú to, čo začína byť jasné čoraz viac ľuďom (aspoň v to chcem dúfať).

GP jasne slúži politikom a kryje ich trestné činy.

GP teda napĺňa skutkovú podstatu marenia vyšetrovania a zneužitia právomoci verejného činiteľa a tým, že nekoná, vyslovene porušuje zákon o prokuratúre ako aj ústavný zákon.

Pokiaľ teda budú orgány pokračovať v tomto scenári, asi nám naozaj na koniec nezostane nič iné, ako použiť čl. 32 Ústavy SR. Alebo aj to je ich plán ?

Na záver dôležité odkazy. To video si treba pozrieť celé, možno bude použité ako dôkaz.

Anna Belousovová o imunite a planéte opíc /video/

http://zivot.azet.sk/clanok/8460/dobroslav-trnka-nikdy-nezverejnim-mena-z-meciarovho-cedecka.html

 

Samá voda . ..

10.07.2014

Musím napísať pár riadkov k aktuálnemu cirkusu ohľadom vývozu nášho najväčšieho bohatstva – VODY. Spozornel som už pred viac ako 2 rokmi, keď sa prvý Globsec konal na medzinárodný deň vody a príznačne – v River parku (viac okato sa už asi nedalo). Pred rokom som napísal blog o VLASTIZRADE, pretože to, čo tu zástupcovia majiteľov krajiny páchajú, sa inak [...]

August 68 vs. najväčšia SHOW v histórii Slovenska – Vlastizrada ! ! !

21.08.2013

Demontáž a likvidácia štátu v priamom prenose. Finále 23 ročného rozkrádania sa blíži k svojmu vyvrcholeniu. Sledujte LIVE !!! Teraz sa pripravuje najväčšia hostina … reforma ESO alias chaos, likvidácia SAV /ktorá paradoxne udelila premiérovi cenu za prínos vede/, zrušenie FNM /samozrejme po predošlom vytunelovaní posledných zbytkov spravovaného majetku/ [...]

Prečo „Dobrý anjel“ chce byť prezidentom ?

24.03.2013

Médiá nám zatajujú skutočné obrovské problémy zverejňovaním a rozpitvávaním rozličných menších káuz, manipuláciou a propagandou. Odhliadnuc od toho, že toto bude po strate dôvery v bankový systém, v ktorom ako najchudobnejšia krajina Eurozóny zachraňujeme súkromných bankárov zanedbateľný problém, musím to napísať. Už viac ako rok poukazujem na kauzy a [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 156217x
Priemerná čítanosť článkov: 11158x

Autor blogu

Kategórie