Založ si blog

Z hŕstky sa pomaličky stáva dav

,,Najprv ťa ignorujú, potom sa ti posmievajú, potom proti tebe bojujú a potom vyhráš…,,
Máj sa v uliciach nášho hlavného mesta okrem privítania strieborných hokejových hrdinov, ktorých tohtoročný športový výkon predbehol všetky očakávania a spojil viac ľudí, ako prvý protest Gorila, niesol aj v znamení akcie Occupy GP /Generálnej prokuratúry/, ktorá je akýmsi pokračovaním týchto protestov.

 

Smutné na tom je len to, že šialenstvo okolo hokeja zatienilo problémy, ktoré treba riešiť. V uliciach boli tisícky ľudí, ktorí za iných okolností nadávajú v práci, alebo v krčme. Zabúdajú na to, že nemajú čo do úst, že právo na dôstojný život im likvidujú mafiáni v oblekoch sediaci v budove vedľa hradu, bábky v područí finančných skupín a tzv. šikovných veľkopodnikateľov, ktorým sa „darí len preto, lebo sú šikovní“. Bodaj by neboli, keď celý systém je, resp. majú nastavený tak, že spravodlivosť v tomto štáte je slepá a platí len pre toho, kto má veľmi veľa peňazí. Je to medzinárodná organizovaná zločinecká skupina, do ktorej patrí parlament, skorumpované súdnictvo na čele s neodvolateľným sudcom a súdnou radou, skorumpovaná prokuratúra na čele s prezidentom nevymenovaným generálnym prokurátorom, skorumpovaná polícia a skorumpované všetky úrady na čele s daňovým úradom a so sociálnou poisťovňou, ktorej jediným cieľom je pripraviť o všetko aj tých, ktorí už o všetko prišli a ostáva im už len holý život. S tým mám aj bohaté osobné skúsenosti. O najväčšom podvode – zdravotníctve ani nehovorím.

V tomto svetle vychádza na povrch nepochopiteľná cenzúra v mainstreamových médiách, bohužiaľ aj vrátane tej verejnoprávnej, ktoré natáčajú hodiny a hodiny záznamov, ale neodvysielajú skoro nič, alebo poriadne skreslené informácie, aby sa náhodou národ slovenský nedozvedel pravdu. Dôkazov je kvantum, organizátori a sympatizanti majú za ten čas aj svoj vlastný archív.

Veľmi ma teší odhodlanosť ľudí, ktorí tam stoja deň čo deň, či je krásne slnečno alebo prší, stoja tam, aby ľuďom otvorili oči, pretože iná možnosť už zrejme nie je.

Vrcholom arogancie moci a dôkazom, že v tejto krajine prichádza k vlastizrade a organizovanému zločinu zo strany štátu, sa však stalo vyhlásenie prokuratúry k podaným trestným oznámeniam, ktorá všetky zamietla a riešiť ich nemá záujem. Na základe toho si organizátori dali vypracovať vlastný právny rozbor, ktorý potvrdzuje vyššie uvedené a sú odhodlaní veci riešiť aj na medzinárodnej úrovni.

Verím, že nakoniec sa podarí prekonať hranicu, keď sa aj v politikoch a mocných zlomí svedomie a uvedomia si, že všetci sme na jednej lodi, pokiaľ neplánujú odplávať na iný svet.

Vypnite televízne prijímače, prestaňte čítať komerčnú tlač a začnite hľadať pravdu. Zdrojov je viac ako dosť, len treba chcieť nájsť. Veľa šťastia nám všetkým.

 

Samá voda . ..

10.07.2014

Musím napísať pár riadkov k aktuálnemu cirkusu ohľadom vývozu nášho najväčšieho bohatstva – VODY. Spozornel som už pred viac ako 2 rokmi, keď sa prvý Globsec konal na medzinárodný deň vody a príznačne – v River parku (viac okato sa už asi nedalo). Pred rokom som napísal blog o VLASTIZRADE, pretože to, čo tu zástupcovia majiteľov krajiny páchajú, sa inak [...]

August 68 vs. najväčšia SHOW v histórii Slovenska – Vlastizrada ! ! !

21.08.2013

Demontáž a likvidácia štátu v priamom prenose. Finále 23 ročného rozkrádania sa blíži k svojmu vyvrcholeniu. Sledujte LIVE !!! Teraz sa pripravuje najväčšia hostina … reforma ESO alias chaos, likvidácia SAV /ktorá paradoxne udelila premiérovi cenu za prínos vede/, zrušenie FNM /samozrejme po predošlom vytunelovaní posledných zbytkov spravovaného majetku/ [...]

Prečo „Dobrý anjel“ chce byť prezidentom ?

24.03.2013

Médiá nám zatajujú skutočné obrovské problémy zverejňovaním a rozpitvávaním rozličných menších káuz, manipuláciou a propagandou. Odhliadnuc od toho, že toto bude po strate dôvery v bankový systém, v ktorom ako najchudobnejšia krajina Eurozóny zachraňujeme súkromných bankárov zanedbateľný problém, musím to napísať. Už viac ako rok poukazujem na kauzy a [...]

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 156203x
Priemerná čítanosť článkov: 11157x

Autor blogu

Kategórie