Založ si blog

SLOVENSKO – krajina zázrakov

Jeden trošku starší, ktorý som mal na sme.sk
Žijeme v zázračnej krajine. Premiérka a ministri pri odovzdávaní vlády v priamom prenose hovorili o tisíc zázračných zákonoch, v akom super stave odovzdávali krajinu, ako za 20 mesiacov zázračne znížili nezamestnanosť, ako zázračne znížili deficit, ako zázračne nám rastie HDP. Klamstvá najväčšieho zrna v priamom prenose v ich skorumpovaných médiách. Bola to tá najšpinavšia volebná kampaň v histórii.

 

Čo tu vlastne všetci dnes riešime, keď sa máme tak zázračne skvelo ?

Prečo nehovoria o tom, že ľudia žijú na pokraji biedy, že musia mať 3 roboty, aby si zabezpečili základné životné potreby, bývať a jesť. Nemôžu si nič ušetriť, nemajú voľný čas, nemajú čas ani na vlastné deti. Prečo nehovoria o tom, že ľudia páchajú samovraždy, pretože už ďalej nevládzu žiť v tomto feudalizme ?

Mám pocit, že žijú v úplne inom Matrixe. Jeden a pol milióna Slovákov živí tých mocných, celý štátny aparát, nezamestnaných, zlodejov miliárd a ešte aj samých seba. TOTO je zázrak !!!

Naše deti sú nútené „emigrovať“ do Európskych štátov, lebo tie tri automobilky, ale aj iní akože investori,  ktorí zo Slovenska „urobili“ ekonomického vraj tigra, nám nevedia zamestnať natrvalo nikoho, okrem svojho nastrčeného zahraničného  menežmentu. Navyše cez podvodnícke pracovné agentúry, bez sociálnych výhod a za minimálnu mzdu, ktoré zamestnanca môžu vyhodiť z hodiny na hodinu. A ešte budú vydierať štát, ktorý ak im nepomôže dotáciou, alebo ďalším odpustením daní, prepustia tisíc ľudí. Našich ľudí využívajú tak, že ich prijmú na skúšobnú dobu na 3 mesiace a po uplynutí skúšobnej doby ich vyhodia z práce aj z ubytovne, ktorú im tak blahosklonne núkajú, keď ich lákajú na otrockú prácu na krátku dobu za almužnu. Po troch mesiacoch im zoberú ilúziu o živote, o istotách, o všetkom … Naše deti, naši spoluobčania, nie sú ani po vstupe našej krajiny do Európskej Únie, s čím sa tak pán Dzurinda a ostatní euroválovci tak radi chvália -VÍTANÉ ! V 21. storočí ako členovia EÚ sme v Anglicku či v Nemecku alebo Francúzsku za nechcených ! Sme gasterbeiteri v únii, ktorú máme vraj považovať za svoju. Našich ľudí nechcú, ale o to viac natŕčajú paprče cez nastrčené bábky v parlamente na naše spoločné peniaze cez eurovaly a podobné bankárske projekty proti nám občanom. Preto o nás bez nás páni z parlamentu podpísali najprv Lisabonskú zmluvu z ktorej ako právny subjekt nemôžeme vystúpiť a následne už o nás bez nás rozhodli podpísaním Eurovalu 1 aj Eurovalu 2, ktorý sa nedá splatiť a ktorý z nás, našich otcov, našich starých rodičov a najmä z našich detí robí novodobých otrokov …

My už nemáme vlastné hospodárstvo, patríme niekomu inému, sme kolóniou zahraničných majiteľov. Koľko dôkazov ešte potrebujeme ?

Na záver citát nášho buditeľa a revolucionára Ľudovíta Štúra:

Národ, v ktorého duši je hlboko zakorenená úcta k právam každého človeka a pre ktorého je samozrejmosťou, že všetci sú si rovní, nosí v srdci lásku k človeku a nerobí medzi ľuďmi rozdiel a navyše sa aj sám spravuje – len takýto národ môže byť úprimným, otvoreným a čestným národom.

Samá voda . ..

10.07.2014

Musím napísať pár riadkov k aktuálnemu cirkusu ohľadom vývozu nášho najväčšieho bohatstva – VODY. Spozornel som už pred viac ako 2 rokmi, keď sa prvý Globsec konal na medzinárodný deň vody a príznačne – v River parku (viac okato sa už asi nedalo). Pred rokom som napísal blog o VLASTIZRADE, pretože to, čo tu zástupcovia majiteľov krajiny páchajú, sa inak [...]

August 68 vs. najväčšia SHOW v histórii Slovenska – Vlastizrada ! ! !

21.08.2013

Demontáž a likvidácia štátu v priamom prenose. Finále 23 ročného rozkrádania sa blíži k svojmu vyvrcholeniu. Sledujte LIVE !!! Teraz sa pripravuje najväčšia hostina … reforma ESO alias chaos, likvidácia SAV /ktorá paradoxne udelila premiérovi cenu za prínos vede/, zrušenie FNM /samozrejme po predošlom vytunelovaní posledných zbytkov spravovaného majetku/ [...]

Prečo „Dobrý anjel“ chce byť prezidentom ?

24.03.2013

Médiá nám zatajujú skutočné obrovské problémy zverejňovaním a rozpitvávaním rozličných menších káuz, manipuláciou a propagandou. Odhliadnuc od toho, že toto bude po strate dôvery v bankový systém, v ktorom ako najchudobnejšia krajina Eurozóny zachraňujeme súkromných bankárov zanedbateľný problém, musím to napísať. Už viac ako rok poukazujem na kauzy a [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 156254x
Priemerná čítanosť článkov: 11161x

Autor blogu

Kategórie